Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zkušenosti striptérky ze zahraničního angažmá nebyly nejlepší

Z Rakouska radši utekla

Kristýna je striptérkou, která vystupuje i na soukromých večírcích. Mnohdy zažívá až neuvěřitelné věci, přestože vystupuje bez ochranky. Tanci zůstává věrná, přestože její první vystoupení nedopadlo zrovna nejlépe. Osud se k ní obrátil zády, jelikož si dlouho myslela, že nemůže mít děti a kvůli klukovině přišla o muže, kterého moc milovala. Nyní se k ní opět obrací čelem a Kristýna má šanci na miminko i výborného a chápajícího partnera. Na zkušenosti z prací v cizině však radši nemyslí a u tyče tančí radši v českých zemích.

Ke striptýzu patří ženská krása. Myslíte si, že jste krásná?

"Chvíli jsem žila s přítelem, který byl profesionálním fotografem a fotil mě na akty. Mně se to však nelíbilo, jelikož se nechci chtěně usmívat. Své pocity se snažím totiž raději vyjádřit pohybem, tedy tancem. A moji krásu musí posoudit diváci...

Jak se na to, co děláte, dívá váš přítel?

"Toleruje to. Ví, že mě tančení baví a uvědomuje si i skutečnost, že u toho nechci zůstat."

Jak vypadalo vaše první vystoupení?

"Bylo to v Rakousku, kam jsem odjela ještě s jednou kamarádkou a vyzkoušela tzv. GOGO, což je tancování u tyče. Vše se odehrávalo v jednom podniku, kde si vás mohli hosté osahávat a dávali vám přitom nějaké peníze. Já jsem se však strašně moc styděla a hlavně na sebe nechtěla nechat sáhnout. Prostě jsem chtěla provozovat striptýz, a ne být objektem k osahávání. Takže jsem si nevydělala ani na zpáteční cestu a domů jela vlakem s hodným průvodčím, který mi odpustil kousek cesty načerno. První zkušenost se striptýzem dopadla pro tehdy jednadvacetiletou holku dost tvrdě."

Přesto vás to neodradilo?

"Ne, víte já jsem takový rebel. Když si něco umanu, tak se to snažím dokázat stůj co stůj a dokážu jít třeba proti všem."

Tehdy se však objevila žena, která se stala vaší partnerkou, nikoliv pouze uměleckou?

"Ano, ona byla o dost starší a začaly jsme spolu dělat lesby show. Náš vztah se však odvíjel i v osobní rovině. Abych byla upřímná vše začalo tím, že jsem chtěla vyzkoušet sex se ženou. Avšak ne vše splnilo moje předpoklady."

Proč?

"Protože tahle žena se spíše chovala více jako muž, než žena. Svým vystupováním i pocity. A náš vztah skončil, jelikož mi navíc začala dost vadit její promiskuita. V tom vztahu mi prostě chyběla ona ženskost, která se při lesbickém sexu nabízí jako alternativa k heterosexuálnímu tvrdšímu styku."

Od té doby již lesby show neprovozujete?

"Ne, to je něco tak intimního, že to můžete dělat jedině s partnerkou, jelikož doteky pro mne jsou již moc osobní záležitostí. Natolik osobní, že to může dělat jedině osoba mě blízká."

Stává se, že vás zvou na vystoupení čistě ženské?

"Ano, to se stává velmi často, ale tyto ženy mi navrhují, aby nezůstalo pouze u striptýzu, na což já rozhodně nejsem ochotna přistoupit."

A čistě pánská klientela...?

"To už je něco jiného. Jsou milí a vstřícní. Pamatuji se, že mě pozvali navigátoři z letiště na pánský večírek a vše proběhlo v obrovském poklidu a pohodě. Dokonce chtěli, jestli bych jim neudělala striptýz v letecké věži, odkud pozorují přílet letadel. Ale byli jen tři a mě se to zdálo pro vystoupení málo, a tak jsem možná zachránila několik letadel od spadnutí."

To však nebyla jediná zkušenost s pánským večírkem?

"No, to tedy rozhodně ne, jelikož si mě jednou po vítězném zápase pozvali fotbalisté a představte si, že jeden z nich mi okamžitě po vystoupení nabídl, že se se mnou chce oženit."

Jak jste na to reagovala?

"Spíše jsem to považovala za žert. On nebyl jediný, kdo mi po vystoupení takovouto nabídku učinil."

Jaký je váš osobní postoj k sexu?

"O panenství jsem přišla v šestnácti. Nyní tíhnu spíše ke starším pánům. Je v tom kus osobní zkušenosti. Hledám od života vyzrálost, a to i u partnera."

Přesto jste zažila i jeden velmi negativní moment související se sexem.

"Ano, bylo to v sedmnácti, kdy jsem zkusila sex se dvěma muži. Bohužel, jeden z nich byl můj stálý partner, který nedokázal tohle unést a museli jsme se rozejít."

Mohla byste být konkrétnější?

"Bavili jsme se o představách a vše dospělo až v reálný pokus. Dnes již vím, že pokud něco podobného chcete dělat, tak nikdy ne se svým klukem, jelikož potom ve vás zůstane neuvěřitelný pocit zatrpklosti. Tenhle moment prostě nad vámi visí. Víte, ten třetí kluk do sexuální party byl přítelem nás obou a já se snažila to vykompenzovat trochu tím, že si to vyměníme i s ním a užijeme si s jeho přítelkyní, ale už bylo pozdě, mého chlapce to trápilo a rozešli jsme se."

Litujete toho?

"Moc, tohohle kluka jsem měla strašně moc ráda. Víte, myslím si, že bychom se stejně jednou rozešli, ale takhle to prostě nemělo být."

Váš životní osud je velmi komplikovaný?

"Moje matka se na mě vykašlala v devíti a v jedenácti se mě ujmuli adoptivní rodiče, které mám nesmírně ráda. Dali mi vše, co mohli. Mám nesmírně výbornou mámu, která se mnou jezdí na vystoupení. Ona ví, že mám ráda tanec a dokáži se při striptýzu realizovat."

Vás prý naučili tancovat Romové?

"Ano, v Lysé nad Labem máme chatu a v okolí probíhají perfektní vesnické tancovačky. A tak se stalo, že mě naučili při zábavě tancovat právě oni."

Ale vrátíme se k vašemu osudu. Je formován i jedním trpkým zjištěním.

"Pro ženu možná tím nejhorším. Pět let jsem žila s pocitem, že nemůžu mít děti. Nyní se ale vše v dobré obrátilo a lékaři mi dávají velikou naději, že to co zavinil nastydlý močový měchýř, se spraví a já budu moci mít děti."

To ovlivnilo i vaše velice krátké manželství?

"Dá se říci, že ano, ale rozhodně nejen to. V devatenácti jsem si brala kluka, který byl stejně starý, jako já a naše společná domácnost vydržela pouhé tři měsíce."

V čem tkvěly tedy ty další obtíže?

"Bydleli jsme u jeho rodičů a on si navykl příšerně lhát. Byl schopen nemluvit pravdu i v naprostých maličkostech a já pomalu dospěla k názoru, že si mě vzal pouze proto, aby mě dostal na radnici. Vše však vyvrcholilo jeho slovy, že mu ani dítě dát nemohu."

Podívejme se zpátky na váš profesní život a na vaše vystoupení. Kdo si vás zve?

"Kromě diskoték a venkovských tancovaček, jsou to i společenské večírky o deseti lidech. Dost často se stává, že si mě lidé zvou na oslavu narozenin. Například manželka dá své drahé polovičce jako dárek k padesátinám striptýz."

Stávají se vám však i mnohé legrační historky?

"To je pochopitelné. Například při vystoupení v jednom středočeském městečku se na mě chodí dívat a chrání mě celé prvoligové ragbyové mužstvo. Všichni kluci z toho celku mi nabídli, že mě budou chránit před celým světem a doprovázeli mě na vystoupení i při odchodu z klubu. Ale někdy je to však i trochu trpký smích nepostrádající takzvaný černý humor. Jednou, když jsme náhle vystupovaly nedaleko od Prahy, tak se na tělo mé tehdejší přítelkyně přilepilo hned několik vajglů."

Naznačila jste, že vás chránilo celé mužstvo, jak je to u vás s ochranou?

"Rozhodně nehodlám nikam chodit v doprovodu ochranky. Ani bych si ji nemohla dovolit, protože beru tisícovku za jedno vystoupení. Z tohoto důvodu mi doprovázejí přátelé."

Přesto, nebála jste se někdy?

"Jednou dost, když jsem předváděla vystoupení v motorkářském klubu. Tancovala jsem na baru a poslouchala přitom poznámky o tom, že neodejdu. Naštěstí mám tetování na rameni a jeden z bossů zmíněného pražského klubu usoudil, že patřím k nim a tudíž mě nechají v klidu odejít, ale dobře mi zrovna nebylo."

 Václav Prokůpek