Jdi na obsah Jdi na menu
 


Globalizace ničí evropské národy

Cílevědomý proces dobrovolně páchané sebevražedné autogenocidy evropských národů běží přesně podle výše popsané Kalergiho teorie - díky jejím zločinným vlastizrádným organizátorům a propagátorům (vědomým či nevědomým), podporovaným hloupými, leč užitečnými „mouřeníny“ či „idioty“. Správnost našeho pozorování verifikuje řada re&a acute;lných kroků, které jsou potvrzujícími milníky na cestě implementace této zrůdné strategie.

 

Pokusme se nyní vnímat a sledovat reálnou aplikaci tohoto perverzního plánovitého experimentu ve vyjádřeních a postojích euroatlantických politiků (Z. Brzezynski, T. Barnett, W. Clark, P. C. Roberts, A. Merkel, J. C. Juncker, B. Lernen Spectre, W. Luebke, H. van Rompuy, N. Sarkozy, M. Schulz, G. Soros, V. Havel, J. Dienstbier, K. Schwarzenberg, M. Vašáryová,..).

 

- Magda Vašáryová na konferenci v Evropském domě (2/12/15) řekla, že o Coudenhove Kalergiho publikaci „Praktischer Idealismus“ z r. 1925 nic neví a dokonce se snažila popírat její existenci.. U dlouholeté kariérní diplomatky, která navíc působila jako velvyslankyně právě v rakouské Vídni, je to velmi překvapující...

 

- David Rockefeller, Zbygnew Brzezynski se již v r. 1969 vyjádřili odmítavě k národním státům

 

- tzv. prezident EU Herman van Rompuy (předchůdce současného Donalda Tuska) před několika lety konstatoval:

 Éra národních států je už dávno za námi“;

 - US-vojensko-politický plánovač Thomas Barnett odhalil záměry prosadit plánovanou genocidu evropských národů zcela explicitně:

 Konečným cílem je homogenizace všech států na zeměkouli. Toho musí být dosaženo smíšením ras za účelem vzniku světlé hnědé rasy v Evropě. Proto musí Evropa přijmout ročně 1,5 milionu přistěhovalců z třetího světa. Výsledkem tak bude vznik populace s průměrným IQ 90, lidí, kteří b udou příliš hloupí na to, aby chápali, ale dost inteligentní, aby pracovali.“

 

 

Tomu výborně odpovídají výroky francouzského ex-prezidenta Nicolas Sarkozy (maďarsko-řecko-židovského původu - N. Sarközy):

 

Cílem je splnit požadavky EU na mezirasová manželství. To není volba. Je to povinnost. Jestliže pro uspokojení zájmů republiky nepostačí báze dobrovolnosti, musí stát zasáhnout donucovacími prostředky. Musíme se změnit, a proto se změníme.“ 

 


- Stejně jako výrok německého prezidenta EP Martina Schulze (listopad 2015) pronesený výrazně diktátorským tónem:

 

A ty země, které budou dělat potíže s přijímáním imigrantů, budou muset být donuceny silou. Protože není možné, aby v 21. století byly globální výzvy řešeny podle národních receptů. A my budeme proti těm zemím bojovat a donutíme je, aby si tu evropskou mentalitu osvojily!“

 

To je čirý fašismus...Ne náhodou jeden italský novinář konstatoval:

 

To, co se dříve nazývalo ´fašismus´, se dnes označuje jako ´antifašismus´.“

 

 

- Prezident EU Donald Tusk konstatoval, že „nejde o tisíce, ale o miliony migrantů, které je třeba integrovat.“

 

- Ve stejném „multi-duchu“ se vyjádřil i britský premiér David Cameron: 

Já doufám, že každý v Británii bude vnímat jen pozitivní hodnoty, které představuje Ramadán, a přínos, kterým jsou muslimové pro naši zemi.“

 

Proti němu se naopak odhodlaně postavila ministryně vnitra Theresa May: 

 

"Přínos uprchlíků se rovná nule. Velmi přitvrdíme."

 

Sám jsem před lety učil v Birminghamu, a vím, jaký „přínos“ a jaké problémy tam prakticky čtvrtinová islámská populace působí (cca 250.000 převážně pákistánských muslimů).

 Maďarský premiér Viktor Orban obvinil jednoho z nejbohatších a nejvlivnějších mužů planety George Sorose (Američana  maďarsko-židovského původu - György Schwartz):

 

Tato invaze je poháněna na jedné straně pašeráky lidí, a na druhé straně těmi lidsko-právními aktivisty, kteří podporují všechno, co oslabuje národní stát. Tento západní postoj a tuto síť aktivistů snad nejlépe reprezentuje George Soros.”

 - Soros jasně vysvětluje:

 Orbánův plán považuje za cíl ochranu národních hranic, a uprchlíky za překážku; náš plán vidí jako cíl ochranu uprchlíků a národní hranice jako překážku.“

 

- Německá kancléřka Angela Merkel, kdysi nadšená aktivní členka východoněmecké komunistické mládeže FDJ je nositelkou Kalergiho ceny za rok 2010, Herman van Rompuy za rok 2012 a posledním laureátem je bývalý dlouholetý lucemburský premiér (20 let) a ministr financí (18 let), předseda EK a tunelář Jean-Claude Juncker (v době výkonu svých funkcí odklonil miliardy EUR ze státního rozpočtu; na setkání v Rize v 5/2015 ve zcela zjevně opilém stavu napodoboval před kamerami Adolfa Hitlera - viz int. video).

 - Podivně chameleonský kněz-nekněz a bývalý kandidát na prezidenta ČR Tomáš Halík kromě vyhrožování silou opakuje slova M. Schulze (UK ČT 23/12/2015):

 

...důsledkům globalizace i uprchlické krize, která s tím souvisí, nemůžeme čelit na rovině národních států, to je věc, kterou je třeba řešit na úrovni Evropy a je třeba promyslet a nějakým způsobem posílit tu evropskou integraci na hlubší rovině..“ Dále pokračuje:

 

Staré dobré náboženství odumírá s tou svojí socio-kulturní základnou...“, náboženství se podle něj proměňuje v politický nástroj, ve filosofii a ve spiritualitu; v „alternativní formu křesťanství, kterou je sociální spravedlnost, soucit a soužití různých kultur.“ Tzv. kněz neřekne ani slovo o Bohu a o vztahu mezi Ním a člověkem (!) Halík pomalu nenápadně přetváří Kristovu Církev na účelový charitativní spolek..

 

 

- S takovým postojem ke křesťanství rezonuje prohlášení liberální demokratky Hillary Clinton během prezentace své kandidatury na prezidentku USA 12/4/2015:

 

Hluboce zakořeněné kulturní kódy, náboženská přesvědčení a strukturální předsudky se musí změnit. Vlády by měly použít  donucovací moci státu, aby nově definovaly náboženská dogmata.“

 

 

- Český honorární konzul v Súdánu Petr Pelikán na konferenci SPASu (Praha, 3/12/15) tvrdil, že příliv nájezdných vetřelců je živelný, nikým neřízený, ačkoli on sám jej pomáhá organizovat - za vydatné pomoci svého bratra ministra spravedlnosti Roberta Pelikána (!)

 

- Oblastní šéf CDU Walter Lueb> Když nebudete reprezentovat hodnoty multikulturalismu a souhlasit s nimi, můžete Německo kdykoli opustit.“

 

Takto již jednou demokraticky smýšlející obyvatelé Německa museli „opouštět“ svou vlast před r. 1938 - a přicházeli do tehdy ještě na pár chvil svobodného Československa.

 - Významný US generál Wesley Clark, kandidát na prezidenta v r. 2004, na své přednášce 3/10/2007 odhalil svůj rozhovor na MO USA ve Washingtonu v r. 2001:

 

Co budeme dělat teď?“ - Napadneme Irák.“ - „Proč? Byl Saddám Hussein zapleten do útoku na WTC v New Yorku?“ - „Nebyl.“ - „Tak proč máme napadat Irák?“ - „Protože musíme ukázat sílu těm zemím, které se cítí být silné. A p roto v následujících 5 letech napadneme a zničíme 7 zemí a změníme jejich vlády v náš prospěch: Irák, Sýrie, Libye, Libanon, Súdán, Somálsko, Írán.“

 

W. Clark komentoval tyto informace pádnou alarmující řečnickou otázkou: „Jak je možné, že se o tak závažných tématech nikdy nevedla v Kongresu žádná diskuse?!“ (O veřejné debatě ani nemluvě..).

 

 

- Bývalý „economic brain“ vlády Ronalda Reagana Paul Craig Roberts nazval neokony - jež mimochodem RR nechal zavřít do vězení – „insane criminals“ a začátem roku 2015 napsal velmi závažné články: „Největší ohrožení, jakému kdy svět čelil, představují USA“ a „Satan se nastěhoval do Bílého domu“.

 

 

- Snad nejlépe a nejsrozumitelněji vyjádřili své cíle a strategické záměry mediálně protřelý Pavel Novotný (syn baviče Petra N.) a Barbara Lernen Spectre (švédská zakladatelka organizace PAIDEIA).

 

 

- Pavel Novotný (z nedávného rozhovoru s předsedou strany Národní demokracie A. Bartošem):

 

Podle mě by bylo Čechům nejlíp, kdyby ten svět řídili fakt Židi. Podle mě by bylo Čechům nejlíp, kdyby svět řídilo opravdu židovské spiknutí, kdyby.. Já bych si opravdu přál... Svět by měli řídit Židi. Naštěstí Židi řídí tu Ameriku a ty jaderný hlavice.. Kéž by celej svět ř& iacute;dili Židi a židovský spiknutí - zednářský..“

 

..Vy ste inteligent, trochu šílenec.. Jestli nejste latentní homosexuál, kterej má mindrák jako já, že není Žid úplnej, nevim, ale vy krajní pravici nesjednotíte s tímhletim, ani náhodou; už aby tu vládli zase Židi a ODS, pane Bartoši, promiňte.“

 

Vy nejste jednotný a vy jednotný nikdy nebudete, protože jste prostě kokoti, ultrapravičáci, tak vy nejste schopný se sjednotit. To je ten protiargument, který často padá v tý Pražský kavárně - Vy nejste totiž schopný se sjednotit, jako krajní pravice. To je váš největší problém... Potenciál debilů tady je.. To my Židi, my jsme jednotný..“

 

Ještěže ty média drží ty Židi všechny.. Já bych chtěl, aby všechno řídila židozednářská spiknutí. To bych si strašně přál, no. Kéž by tomu tak bylo. Kéž by svět řídili chytří, moudří, mírumilovní Židé. A ne nacisté... No, vy byste potřeboval trochu toho židovství  v sobě ještě, jinak jste celkem chytrej člověk..“

 

Moje děti se s vašima kamarádit teda nebudou..“ - Vskutku „humanisticky“ pojaté segregační bratrství havlistického typu, a rádoby vtipná tečka s ironizující nadsázkou:

 

Mějte se pěkně, já budu řídit svět!“

 - Barbara Lernen Spectre (Paideia - The European Institute for Jewish Studies in Sweden je nadkonfesní /nenáboženská/ akademická struktura financovaná státem, kterou Spectre založila v r. 2000. Paideia se věnuje obnově židovské kultury v Evropě a vychovává lídry pro Evropu - akademiky, umělce a společenské aktivisty - tak, aby se plynule orientovali v židovských pramenných textech, jež sloužily jako zdroje židovské civilizace. Obnovou interpretace židovských textů Paideia oživuje židovský hlas v Evropě, kde byl dlouho umlčován komunismem a traumatem období po holokaustu - tento hlas může přispět ke kulturně bohaté a pluralitní Evropě). Její odpověď izraelské IBA News v r. 2010 vyvolala vzrušenou polemiku:

 

Evropa se ještě nenaučila, jak být multikulturní... My budeme součástí porodních bolestí této přeměny, která MUSÍ nastat. Evropa už nebude tvořena monolitickými společnostmi jako kdysi v minulém století. Židé budou v centru toho všeho. Je to obrovská transformace, kterou Evropa musí provést, oni (ony) teď přecházejí na multikulturní modus operandí a Židé budou nenáviděni kvůli naší vedoucí roli. Ale BEZ této vedoucí úlohy a BEZ této transformace Evropa nepřežije.“

 

Europe has not yet learned how to be multicultural. And I think we are going to be part of the throes of that transformation, which must take place. Europe is not going to be the monolithic societies that they once were in the last century. Jews are going to be at the center of that. It’s a huge transformation for Europe to make. They are now going into a multicultural mode, and Jews will be resented because of our leading role. But without that leading role, and without that transformation, Europe will not survive.

(Interview for Israeli IBA-News, 2010)

Jak je z výroků architektů NWO zjevně patrné, teze Kalergiho plánu vytvořily a dodnes tvoří základ oficiální politiky vlád, které prosazují genocidu evropských národů pomocí masové imigrace. To potvrzuje rovněž G. Brock Chisholm, bývalý ředitel Světové zdravotnické organizace, slovy, jež dokonale ilustrují Kalergiho lekci:

 

Co lidé musejí všude rozvíjet, to je kontrola porodnosti a smíšená manželství (mezirasová), za účelem vytvoření jediné rasy v jediném světě, závislé na centrální autoritě.“

 

 

Takové osoby lze bez nadsázky označit za choromyslné šílence a lidské ZRŮDY, které si v principu nezadají s nacistickými genocidními vrahy, neboť se zpupně pasují do role samozvaných sociálních inženýrů a - zcela pošlapávajíce dílo božského Stvořitele - chtějí vyrábět nové modifikované rasy se žádoucími charakteristikami (IQ cca 90, špatné morálně-volní vlastnosti, snadná ovladatelnost skrze tzv.“Fuehrernation - vůdcovský národ“ - viz R. Coudehove-Kalergi, T. Barnett,..).

 

Řada zkorumpovaných politických lídrů chladnokrevně a VLASTIZRÁDNĚ vede sobě svěřené národy na jatka multikulturní gilotiny; výše uvedené příklady výroků některých tzv. euroatlantických elit mluví srozumitelnou řečí (Z. Brzezynski, T. Barnett, H. Clinton, A. Merkel, J. C. Juncker, R. B. Lernen Spe ctre, W. Luebke, H. van Rompuy, N. Sarkozy, M. Schulz, G. Soros, M. Vašáryová; k nim se řadí naši havlisté v čele se svým guru V. Havlem, J. Dienstbier, I. Gabal, T. Halík, J. Hamáček, D. Herman, M. Kalousek, T. Klvaňa, M. Kocáb, D. Kroupa, V. Láska, M. Marksová-Tominová, A. Mitrofanov, L. Niedermayer, Š. Pánek, J. Pehe, R. Pelikán, S. Polčák, M. Putna, K. Schwarzenberg, M. Stropnický, P. Svoboda, P. Šafr, M. Šojddrová, M. Štěch, J. Štětina, L. Zaorálek,..). Právě proto jsou tito služebníci zla (zednáři a jejich poskoci = zotročení sluhové padlého anděla Lucifera), zrádci vlasti a židovsko-křesťanské civilizační identity historických evropských národů, vyznamenáváni - logicky - různými prestižními cenami - Kalergiho, Templetonovou, časopisem Time (Merklov á letos - jako Hitler v r. 1938),..

 

Ve světle těchto nezpochybnitelných skutečností je mimořádným darem pro naši vlast, pro záchranu zdravého rozumu a samotné existence českého národa i dalších historických národů Evropy postoj pana prezidenta Miloše Zemana, který jasným definováním charakteru současné tzv. „migrační krize“ ve svém Vánočním projevu vyvolal vlnu obdivu&nbs p;v zemích celého světa (na rozdíl od reakcí některých zapšklých domácích vlastizrádných euro-kolaborantů):

 

Je to řízená invaze“.

 

Václav Prokůpek